ΔΩΜΑΤΙΑ

19.41 DELUXE SUITE

Το Deluxe οικογενειακό δωμάτιό μας είναι δυνατότητας τεσσάρων ατόμων και έχει εμβαδόν 37 τμ. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου με ανεξάρτητη είσοδο από το στενό μας . Περιέχει ένα διπλό δερμάτινο κρεβάτι, έναν τριθέσιο καναπέ κρεβάτι, μία δίφυλλη ντουλάπα, τζάκι και κουζινάκι. Το στρώμα του κρεβατιού και όλα τα λευκά είδη είναι της εταιρείας COCO-MAT. Επιπλέον διαθέτει κουφώματα με διπλά τζάμια, κλιματισμό, smart TV, δορυφορικά κανάλια, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδύκτιο,ψυγείο, φουρνάκι, πιστολάκι μαλλιών και δίσκο καλωσορίσματος με βραστήρα για το τσάι ή το καφέ σας.

19.42 DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

To Deluxe δίκλινο δωμάτιο είναι δυναμικότητας δύο ατόμων και έχει εμβαδόν 23τ.μ. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου με θέα στο βουνό όπου δεσπόζει το ηρωικό “ΟΧΙ”. Περιέχει μεγάλο διπλό κρεβάτι με κρυφό φωτισμό, ενώ στη πλάτη του κρεβατιού βρίσκεται ένα μεγάλο ξύλινο παράθυρο που βλέπει στο ντούζ. Το στρώμα του κρεβατιού και όλα τα λευκά είδη είναι της εταιρείας COCO-MAT. Διαθέτει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, κλιματισμό,mini-bar, ελεύθερα δορυφορικά κανάλια,smart TV, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πιστολάκι μαλλιών και δίσκο καλωσορίσματος με βραστήρα.

19.43 DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το Deluxe Δίκλινο δωμάτιο είναι δυναμικότητας δύο ατόμων. Έχει εμβαδόν 20τ.μ. Βρίσκεται στο 1ο όροφο του κτιρίου με θέα στο βουνό που δεσπόζει το ηρωικό “ΟΧΙ”. Περιέχει μεγάλο διπλό κρεβάτι με αναπαυτικό στρώμα μάρκας COCO-MAT καθώς επίσης και τα λευκά είδη ανήκουν στην ίδια εταιρεία . Διαθέτει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα, κλιματισμό,mini-bar, ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, smart TV, πιστολάκι μαλλιών και δίσκο καλωσορίσματος με βραστήρα για το τσάι ή τον καφέ σας.

19.44 DELUXE ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

To Deluxe δίκλινο δωμάτιο είναι δυναμικότητας δύο ατόμων. Έχει εμβαδόν 20τ.μ. και βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου ενώ από το μπαλκόνι μπορεί κανείς να δει τη θέα προς το βουνό όπου δεσπόζει το “ΟΧΙ”. Περιέχει διπλό άνετο κρεβάτι με κρυφό φωτισμό στη πλάτη του κρεβατιού. Το στρώμα, τα μαξιλάρια και όλα τα λευκά είδη είναι μάρκας COCO-MAT. To συγκεκριμένο δωμάτιο χαίρει ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής καθώς η ντουζιέρα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει κουφώματα με τριπλά τζάμια, smart TV, δορυφορικά ελεύθερα κανάλια, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, mini-bar, ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών, δίσκο καλωσορίσματος με βραστήρα για το καφέ ή το τσάι σας.

19.45 DELUXE SUITE

H Deluxe σουίτα είναι δυναμικότητας τριών ατόμων. Έχει εμβαδόν 33τ.μ. και βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Έχει θέα στο βουνό και στο κήπο, ενώ διαθέτει μεγάλο διπλό κρεβάτι και ένα μονό με στρώματα μάρκας COCO-MAT. Τα μαξιλάρια και όλα τα λευκά μας  είδη είναι από την εταιρεία COCO-MAT. H σουίτα διαθέτει ακόμη ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, τριπλά τζάμια για ηχομόνωση, smart TV, δορυφορικά κανάλια, mini-bar, δίσκο καλωσορίσματος για τον καφέ ή το τσάι σας, ιδιωτικό μπάνιο, πιστολάκι μαλλιών, προϊόντα περιποίησης, πετσέτες προσώπου και σώματος καθώς και μπαλκόνι με θέα το καταπράσινο βουνό.

19.46 DELUXE SUITE

H Deluxe σουίτα είναι δυναμικότητας τεσσάρων ατόμων και έχει 30τ.μ. εμβαδόν. Βρίσκεται στο πρώτο όροφο του κτιρίου και με θέα το καταπράσινο βουνό .Το δωμάτιο παρέχει μεγάλο διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, μαξιλάρια και λευκά είδη όλα της εταιρείας COCO-MAT. Απέναντι από το κρεβάτι βρίσκεται ένας τριθέσιος καναπές που ανοίγει και γίνεται διπλό κρεβάτι. Επιπλέον η σουίτα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, κουφώματα με τριπλό τζάμι για καλύτερη ηχομόνωση, smart TV, ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο,mini-bar, δίσκο καλωσορίσματος για τον καφέ ή το τσάι σας, ιδιωτικό μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και τέλος πετσέτες προσώπου και σώματος.

*** Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ σκληρού και μαλακού μαξιλαριού. Ενώ μπορείτε να μας ρωτήσετε να σας ενημερώσουμε ποιό από τα μαξιλάρια σας είναι κατασκευασμένο για γυναικείο σωματότυπο και ποιο για ανδρικό.

 

EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ

Εxtra παροχές με επιπλέον χρέωση και κατόπιν ραντεβού. Υπηρεσίες μασάζ στο χώρο σας. Υπηρεσίες αισθητικής και κομμωτικής.